Składniki Krem wiśniowy: 1 słoik kompotu z wiśni 1 budyń śmietankowy 3 łyżki cukru 1 galaretka wiśniowa 200 g masła Ponadto : ok 30 szt herbatników Dekoracja: beziki ciasteczka makaroniki jagody truskawki dowolne kwiaty Odsączamy wiśnie z kompotu. Dolewamy tyle wody, aby uzyskać 0,5 l płynu. Odlewamy ok 1/2 szklani na rozmącenie budyniu. Resztę zagotowujemy z cukrem. Wlewamy rozrobiony budyń i gotujemy kilka min, aż zgęstnieje. Ściągamy z ognia i wsypujemy suchą galaretkę. Mieszamy, aż galaretka się rozpuści. Odstawiamy do całkowitego wystudzenia. Ucieramy miękkie masło na puch, stopniowo dodajemy wystudzony budyń wiśniowy. Przekładamy masę do rękawa cukierniczego z okrągłą tylką i wyciskamy na herbatniki. Składamy po 2 ciasteczka. Dekorujemy świeżymi owocami, kwiatami, bezikami, makaronikami. Smacznego!