Tatar z warzyw w marchewkach 4 porcje przygotowanie ok 40 min 1 opakowanie ciasta francuskiego 375 g 2 żółtka pomarańczowy barwnik Tatar; 3 marchewki 1 fenkuł 4 łodygi selera naciowego 1/2 ogórka sałatkowego 2 pomidory Sos; 180 g majonezu 80 g posiekanych korniszonów 12 kropek sosu Worcester shire 6 kropek tabasco sól pieprz koperek Ciasto francuskie rozwinąć, rozwałkować.Pociąć na paski.Ciastem owijać foremki rurki.Barwnik rozmieszać z odrobiną wody.Posmarować rurki.Żółtko roztrzepać posmarować rurki.Piec 20 min-200 stopni.Ostudzić. Tatar.Warzywa obrać pokroić w drobną kostkę. Sos;Korniszony pokroić w drobną kostkę.Wymieszać majonez sosami.korniszonem.Połączyć z pokrojonymi warzywami.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Taką sałatką napełnić rurki.Ozdabiać koperkiem.