Mini torciki śmietankowe 8 porcji przygotowanie ok 60 min 2 opakowania ciast francuskiego 275 g 250 ml mleka 5 łyżek cukru 1 budyń śmietankowy lub waniliowy 10 dag masła 200 ml kremówki 1 cukier waniliowy 1 mango truskawki Ciasto francuskie rozwinąć.Każdy płat rozwałkować.Wyciąć 16 jednakowych krążków.Z resztek ciasta wyciąć trójkąciki,gwiazdki lub inne kształty.Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.Piec 20 min w tem 200 stopni.Ostudzić. Z mleka cukru, ugotować budyń.Ostudzić.Zmiksować z masłem.Kremówkę ubić z cukrem waniliowym. Mango obrać ,pokroić na kawałki. 4 krążki posmarować budyniem.Przykryć drugimi krążkami.Posmarować bitą śmietana.Ułożyć upieczone ciasteczka,mango,truskawki.